6 Mart 2017

Kama ve Pelerin - Yıkık Kilise (Tek Sayı)


Cloak and Dagger - Yıkık Kilise


İndir: Kama ve Pelerin - Yıkık Kilise (Tek Sayı)

Konu: Karakterler konusu için ön Bilgi;
kötü amaçlı bir şirket tecrübe halindeki bir uyuşturucuyu sokaklardan kaçırdığı gençler üzerinde denemeye kalkar. ilacı alan gençlerden ikisi haricindeki herkes ölür. ölmeyenlerden bir tanesi varlıklı bir beyaz kız olan Tandy, öteki ise sokaklarda büyümüş Afro-Amerikan bir oğlan olan Tyrone’dır.
Geçirdikleri deneyim onlara acayip güçler vermiştir. Kız ışıldayan beyaz kamalar fırlatabilen Kama (Dagger)\`ya dönüşür, oğlan ise büyük bir cübbe yönünden sarılır ve savaşırken suçluların yaşam enerjileri ile beslenen Pelerin (Cloak)\`e dönüşür. kontrol edilemeyen bir kuvvet ve sürekli kötü tarafa geçmenin sınırında olan Pelerin\`in kötücül dürtüleri Kama’nın ona yardım etmesi ve ışık kamalarının enerjisiyle ancak engellenir. Kama devemlı Pelerin’in güçlerinin karanlık boyutunu besleyip onu iyi tarafta tutmayı sağlar.
Kama ve  Pelerin güçlerini kazandıktan sonra kendilerine bazı büyük soruları sormak durumunda kalıyor: neden buradayım? Bu güçleri bana bunları oluşturan insanlardan intikam almak için mi kullanmalıyım? Sokaklardaki başkalarının da başına bana gelenlerin gelmemesi için güçlerimi onları korumak için mi kullanmalıyım? neden hala hayattayım?\"
Kama ve  Pelerin sorularının hepsine cevap bulamayacaktır. fakat New York’un karanlık sokaklarında suçla mücadele eden kahramanlara dönüşeceklerdir. lakin gene da güzel günlerin beraberinde karanlık günler de her zaman olacaktır.
öykümüzün geçtiği devirde Kama ve Pelerin’in Genç X-Men’lere katılması söz konusudur.

Çeviri: Black Bishop
Balonlama: Black Bishop
Kaynak: Black Bishop



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Önemli

Sitemize eklenen tüm çizgiroman çevirileri çizgiroman çeviri bloglarından kaynak gösterilerek eklenmektedir. Telif hakkı size ait olan bir eser için "İletişim" sayfasından bizimle irtibat kurduğunuz takdirde ilgili eser 3 iş günü içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri,mail yolu ile bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde Kaldırılıp size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.
e-mail: geektapot@gmail.com

Yorumlar

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *